Próbáltátok a Dr. Lenkei vitaminokat? Megváltoztatták az életeteket?
Az enyémet nem változtatta meg, sajnos nem nekem sikerült ennyire behülyítenem a népet és nem nekem fizetnek egy valag pénzt. :(
Egyébként nem, egyetlen vitamin se változtatja meg senki életét. Élj egészségesen, mert önmagában akármilyen hiper-szuper(nek beállított) vitaminokat szedsz sem lesz jó az emésztésed és a hangulatod.
Hadd meséljek valamit. Szóval nekem erős hátszelem volt az egészségügyben, így aztán amikor lerobbantam, egyenesen a reumatológus főorvos vett kezelésbe. Az ország több nagy tekintélyű professzorával konzultált, mielőtt tolószéket vizionált nekem. De azért mindent megtett. Hamarosan 4 féle gyógyszert szedtem, majd ezek mellékhatásaira további 4-et. Ezeken kívül mindenféle külsőleges lószar is kellett, szóval egy teljes fióknyi kacabajka volt otthon. De kellett ezenkívül a horgászfelszerelésem közt is lennie, az autóban, meg minden elképzelhető helyen. Ennek ellenére egyre szarabbul voltam, és vészesen közeledett a nap, amikor be kellett volna ismernem, hogy a betegség győzedelmeskedett, és valóban tolószékbe kényszeredek. Ekkor került a kezembe Lenkei első könyve. Nem volt mit veszítenem. Egy laza mozdulattal a kukába borítottam a gyógyszeres fiók egész tartalmát (mint később kiderült a lázmérőt, meg a sebtapaszt, meg egyéb ártalmatlan dolgot is), és egy "Lenkei közepes" csomaggal kezdtem el kúrálni magam. Nem ragozom; egy évig szedtem, s noha ennek idestova 10 éve, köszönöm, jól vagyok. 56 évesen egész nap dolgozom, mellette futok, biciklizek, s ha időm engedi lovagolok. Ennyit az orvostudományról.
Sok helyen leírtam már: Az ember nem meggyógyulni akar. Azt szeretné, ha meggyógyítanák őt. Nem cselekvésnek, hanem történésnek akar részese lenni, ahol az ő felelőssége elenyésző, és ahol a pénzéért minden felelősséget és tennivalót az orvosra háríthat. És nem az orvos hibája, ha nem sikerül meggyógyítani a beteget, hiszen ő a legjobb tudása szerint jár el. Ezt tanulta, erre tette fel az életét! Csaknem veszi észre, hogy csúnyán átverték. Az orvosi egyetemeket a gyógyszergyárak finanszírozzák, de ennek fejében a tankönyveket, a tananyagot is ők állítják össze. De ez hosszú történet.
Nem akarok meggyőzni senkit, de ha rajtam múlna, Lenkei könyveit kötelező olvasmánnyá tenném.
Javasolok mindenkinek egy filmet:
https://www.youtube.com/watch?v=ZXd_39cRwLU
Több mint két órás, de egy percig sem lehet unatkozni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!