Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elviselhetetlen fejfájás,...

Elviselhetetlen fejfájás, gyógyszer nincs itthon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az alvás nem segít, egyrészt így szinte sosem tudok elaludni, másrészt pedig ha el is alszok, mikor felkelek (tok mindeg, hogy 3 óra múlva vagy 8-10 óra múlva) dupla annyira fáj a fejem.
2015. márc. 25. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert a mindennapos fejfájás az nagy buli, igaz? Havi 25 napon át...kár, hogy nem tudod kipróbálni.
2015. márc. 28. 12:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Most legutoljára én is hánytam azon az estén/éjszakán mikor ezt a kérdést írtam. Másnap elmentem a patikába gyogyszerert, aznap kettőt vettem be azóta nem jelentkezett szerencsére.
2015. márc. 28. 22:27
 13/13 anonim válasza:
helo én migrénes vagyok,rengeteget fáj a fejem és nagyon erős gyógyszert szedek rá.Nekem régebben(mostmár rég nem próbáltam) segített,hogy apukám munkahelyén fellépcsőztem a 10. emeletre,de volt,hogy hányás után is elmúlt.
2020. okt. 23. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!