Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kora reggel, ébredés után a...

Kora reggel, ébredés után a miért fázhatok ennyire? A kialvatlanság lehet az oka?

Figyelt kérdés

Hétköznaponként korán kelek, nem alszom ki magam teljesen, csak ilyen 6-7 órát van időm. És azt tapasztalom egyrészt, hogy miután kikelek az ágyból, ha 24-25 foknál kicsit hidegebb van a szobában, hajlamos vagyok fázni, amikor már felöltöztem akkor is. Aztán amikor kimegyek az utcára, ott néha úgy érzem szét fagyok, ha a hőmérséklet kb. 5-10 fok alatt van. Kabátot veszek fel pedig akkor.

Aztán idővel, ébredés után olyan 1 órával mindez megszűnik, és normálissá válik a hőérzetem.

De ennek a fázásnak mi lehet az oka, a kialvatlanság?

19/F

2015. márc. 25. 19:39
 1/3 A kérdező kommentje:
5 fok körüli hőmérsékleten vannak akik már pulcsiban kimennek, én meg képes vagyok ilyenkor reggel szétfagyni kabátban.
2015. márc. 25. 19:40
 2/3 anonim válasza:

Ismerős dolog, de én már kinőttem.

9-12 éves koromban nekem is ez volt, egyből radiátorhoz mentem stb :)

Szerintem az számít, hogyan alszol stb.

Jól takarózz be este.

Azon gondolkodom most, hogy amikor megkaptam új ágyamat , akkor nem volt ez nekem, azelőtt pedig fáztam.

Ki tudja(!?)De lehet ez ettől is függ: ágy matrac stb.

16/f

2015. márc. 25. 22:55
 3/3 anonim válasza:
Ja és persze a takaró.
2015. márc. 25. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!