Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ébredés könnyebben, hogyan?...

CptTomato kérdése:

Ébredés könnyebben, hogyan? Túlalszom magam rendszeresen.

Figyelt kérdés

Kb. 2-3hete egyszerűen alig bírok felkelni, ha beállítom az ébresztőt felébredek, de annyira fáradt vagyok hogy rögtön vissza alszom és a 6-8 óra helyett alszok 10-13 órákat amitől fáj a fejem és használhatatlan vagyok.

Nincs semmi egészség ügyi problémám a vérképem rendben van. Régebben is előfordult már ilyen de csak 1-2x nem így egy huzamban.

2015. jan. 16. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
vegyél olyan aktivitásmérőt, amin van ébresztő funkció, az az optimális időben fog felébreszteni
2015. jan. 16. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy tipp hogy rakd el a telot polcra ,asztalra hogy fel kelljen állni,tuti nem alszol el
2015. jan. 17. 16:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam egy cikket, ami azt mondta, felkelés után azonnal igyunk meg egy pohár vizet. Nekem egészen bevált azt hiszem. Szerintem, ha odakészítesz az ágyad mellé egy pohár vizet és az ébresztő kinyomása után megiszod, talán nem alszol vissza.

Nem ez volt az, de a lényeg benne van: [link]

2015. jan. 17. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!