Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Infarktus 16 evesen?

Infarktus 16 evesen?

Figyelt kérdés
Nagyon meg vagyok ijedve. Gorcsol a gyomrom, ami a hatamba is kisugarzik es erzem, hogy a szivem is megfajdul neha egy kis idore. Ittam egy kavet es nem sokkal utana jottek a tunetek. Anya szerint gyomorideg, mivel borzaszto stresszes vagyok es tenyleg az elobb is idegeskedtem egy dolog miatt meg panikbeteg is vagyok. Szoval lehet infarktusom 16 evesen vagy ez mind csak psziches problema?
2015. márc. 19. 22:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Erzem, hogy nehezen veszem a levegot, mondjuk ez mar tenyleg a paniktol, de nagyon rossz, mar valahogy a gyomorgorcs el is mult most a szivem faj meg ver ossze vissza, mert most arra kezdtem koncentralni
2015. márc. 19. 22:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, de soha semmi nem kizárt.

Inkább idegi alapon lehet ez nálad.

Kivizsgáláson voltál már? Mert nem ártana elmenned, hogy kizárják az egyéb betegségeket.

2015. márc. 19. 23:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszonom! Mar sikerult megnyugodnom es elmult:)

Voltam rengeteg kivizsgalason, mindent kizartak.

2015. márc. 20. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha görcsöl a gyomrod, akkor az okozhat szívtáji nyomást is, az össz es tüneted pszichés okra utal, főleg hogy kivizsgáltak már.
2015. márc. 20. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!