15 évesen jellemző a szívroham vagy az angina pectoris?
Lehet beszorult egy ideg a csigolyáid között és az vált ki ilyen panaszokat.
Nálam pl olyan szokott lenni (meg gondolom másnál is, de ez csak évente 1x ha előfordul) hogy ha furán elfordítom a fejemet, akkor olyan érzés mintha hátulról leütnének a gerinc nyaki részénél, vagy olyan mintha megmarkolnák a nyakam és a vállam között hátulról.. Hát amikor ezt éreztem először (kb 14 éves lehettem) baromira megijedtem, mert azt hittem betörő próbálkozik leütni, utána hátrafordultam és senki nem volt ott...akkor meg bepánikoltam hogy biztos a szellemek szórakoznak velem :D
Múltkor röhögőgörcsöt kaptam (kolléga megnevettetett) és beszorult a levegő gyomor és a mellkas közötti részen, aminek eredményeként nem tudtam felegyenesedni, mert piszkosul fájt (valami 3 órán keresztül görnyedtem, amin meg a kollégám röhögött) de aztán elmúlt (az is hasonló érzés volt)
De ha nagyon parázol, menj el az iskolaorvoshoz, mond el a tüneteidet, ő majd csinál egy ekg-t és kiderül hogy azod van-e vagy sem... az a a legbiztosabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!