Mit csináljak, hogy ne izzadjak ennyire?
Nagyon izzadós vagyok...ha van idebent kb. 26°C és mondjuk félórát gépezek ugye akkor lent van a kezem, és bevizesedik a póló :$ meg akármikor. Valamelyik nap sétáltam vagy 1-1.5 órát, nagyon melegem lett és az egész pólóm tiszta víz volt. Apum is nagyon izzadós lehet, hogy a gének miatt? Eléggé hasonlítok rá, nem is tagadhatnánk egymást :D
Tudtok segíteni? (szoktam szőrteleníteni is, és tisztálkodni és dezodort is használok mielőtt valaki ezeket mondaná).
Lány vagyok.
Hát sok mindentől függ az izzadás, de a túlzott izzadásra való hajlam örökletes. Ha már attól tacsakosra ázik a ruhád, hogy le van engedve a kezed, az már valami ilyen lehet: örökölted, és nagyon nem tehetsz ellene semmit, még a deo meg a fürdés is csak átmeneti siker.
Konzultálj dokival, mert én úgy tudom, hogy van kezelés (gyógyszeres, talán), ami segít visszaszorítani valamennyire.
Menj el háziorvoshoz, vagy
a gyógyszertárban kérdezd meg hogy erős izzadással mit tudnak kezdeni... lehet hogy készítenek külön neked valamilyen sprayt stb..
Ja és lehet hogy azon múlik az egész, hogy milyen a bőrtipusod keress rá a google-ban, vannak tesztek.
Remélem tudtam neked segíteni :)14/l
amit az előző írt annak a neve a Solutio Antisudorica.
Én is használom és tényleg nagyon jó. Nem drága és használ is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!