Mit kéne tennem, hogy ne izzadjak annyira?
Volt már egy ilyen kérdés itt is valahol, azért tudom, mert én is hozzád hasonló cipőben járok. Nekem a hónalj-izzadás a legdurvább, ezzel kapcsolatban tudok segíteni:
Írok egy címet, ami nekem sok hasznos tippel szolgált:
www.freeweb.hu/izzadas/aluminium.htm
Én ma vettem egypár 24 órás deót, stiftet. Vettem Verbénát tartalmazó gyógyfüves szappant (L'Occitane), lehet kapni a gyószertárban alkoholos mentát, azzal is lehet mosogatni a hónaljat. Jól hűsít.
Ha bírod a gyógyteát, akkor a zsályateát ajánl a net (én csak azért nem, mert semmiféle gyógyteát nem bírok, azonnal kihányom), az csökkenti az izzadást.
Aztán van a boltokban ún. hónaljizzadás ellen való kis betétféle, amit a ruha belsejébe kell ragasztani. Ha nagyon cikis helyre kell menni (esküvő stb.), akkor nagyon jól szolgál.
Borotváld ki a hónaljat, ha még nem tetted volna. Nekem is sokat segített. Igaz, hogy izzadok, mint egy igásló, de nem büdös. Persze, a hónaljfolt ellen ez csak egy lépés.
Hordj inkább laza ruhákat, tiszta pamutból, laza ujjú inget (vagy blúzt, ha lány vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!