Ez a vérnyomás érték magas? (bőv. Lent)
A 137 ebben a korban enyhén emelkedett, persze akkor van a gond, ha többször mérsz ilyen értéket. Mérd meg 1 hétig naponta háromszor kb azonos időben minden nap és írd fel az értékeket, ha többször is van ilyen érték, akkor menj el a háziorvoshoz, egy vérvétel nem ártana.
Stressz is okozhatja, és a kevés mozgás.
Mi a tököméért van az hogy itt gyakorikerdeseken minden 10éves lányka "stresszes" meg ilyen baja van meg olyan???!!!
Annyira fárasztó de komolyan. -_- És min stresszel azon hogy kettes vagy hármas lesz e a röpdolgozat matekból??!! Ááá csak felidegesítem magam
Amúgy meg a vérnyomásod nem magas 140 szisztolé és 90 diasztolé felett magas. Az alatt alacsony a vérnyomás! Ennyi.
Kedves Utolsó!
Nem, nem stresszelek a röpdogámon, mert pánikbeteg vagyok olyan szinten, hogy magántanulóként kell egyedül tanulnom!!
Naponta több pánikroham kap el, a szüleim baba koromban elváltak, 10 évig családi háborúk voltak, 8 évesen bíróságon ültem, azután költöztünk 300 kmt, új iskola, új emberek és itt meg 5 éve élek a börtönből szabadult elmebajos mostoha apámmal, aki folyamatosan fenyegetőzik, bánt bennünket, emmellett egy csomó pénzünket elvette és még a házunk is veszélyben van, és akár utcára is kerülhetek édesanyámmal!! Ezen kívül 2 hónapja halt meg a nagymamám!
Kiskoromban engem bántott a család, mert apukámat is szerettem! Így nőttem fel! Nem a mai p*csákhoz tartozom, képzeld el!!! Nah, ha te ezeken 16 évesen átmentél, akkor szívesen hallgatom a válaszod! MIELŐTT ÍTÉLKEZEL, ISMERJ MEG VALAKIT !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!