2 éve érzem ezt a fájdalmat, és az orvosok csak találgatnak. Mit lehet ez?
Jobb oldalt a bordaiv alatt éles fájdalom, nyilal,és olyan mintha forró kést szurnának az oldalamba .Borzasztóan fáj.Néha érzem derék tájon és amikor fáj olyan érzés mintha valami meg lenne bennem duzzadva.1 éve voltamÇT-re akkor mondták ,hogy van 2 geric sérvem.Utána voltam UH ra ott meg azt mondták ,hogy van egy nagyon pici vese gyulladásom,kaptam
rá kezelést ,jó is volt de utána és azota is fáj .Amikor fáj ugy enyhül ,hogy vagy leülök és közben hajolok vagy ha járkálok.
szia!
A májaddal, epehólyaggal, epeutakkal minden rendben van? Az szokott fájni a jobb borda alatt.
Esetleg hasnyálmirigy krónikus gyulladására tipplenék még, mint laikus.
Valami összenövésed lenne, De azt csak kimutatta volna a ct.
De ha porckorongsérved van, és károsodott az idegszál, akkor az meg kisugározhat sokfelé..
Leírom, én hogy jártam. fáj már 3 éve a jobb csípőlapátom. Az ugye elég fenn van a combcsont fejéhez képest. Az első házidokim azt mondta, hogy a keresztcsontom mivel fáj, ezért ez gerincprobléma, írt valami kenőcsöt, amit ki se váltottam.
Elköltöztem más városba, új házidoki9m lett. Elmentem ezzel a panasszal, rögtön küldött röntgenre. És mi a baj? Jobb oldali csípőízületi vápa keskenyebb, elkopott, begyulladt. kb 10-15 cm-rel lejjebb van a probléma, mint amit az első házidoki mondott. És onnan sugárzik a gerincre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!