Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Néha iszonyat fájdalmat érzek...

Néha iszonyat fájdalmat érzek a nyakcsigolyámnál, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Főleg ha picit meggörnyedve ülök,olyan éles fájdalmat érzek a nyakcsigolyámban,hogy a falat tudnám kaparni. Ahogy felállok vagy lefekszem jobb lesz. Ma a karjaiimban is érzek fájdalmat és gyengeséget.
2014. nov. 22. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem gerincsérv okozott hasonló tüneteket.
2014. nov. 22. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
uhh ...és neked műtötték?
2014. nov. 22. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem is lehetett volna, olyan helyen van. Évekkel ezelőtt állapították meg, amikor több hetes szenvedés után elmentem orvoshoz. Különböző fizikoterápiás kezeléseket kaptam rá, gyógytornászhoz is jártam, és - el ne kiabáljam - néhány hét elteltével sokat javult, és évek óta lényegében tünetmentes. A gyógytornát évekig csináltam utána itthon egyedül, és ha sokat ülök, akkor mindig hagyományos támlásszéket + a derekamhoz hengerpárnát használok.
2014. nov. 22. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A karjaim is ettől fájhatnak most? A vállaim is. Azt hiszem jövőhéten ebből doki lesz :-(
2014. nov. 22. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik oldali karom, kezem, lapockám fájt tőle - nagyon. Üléskor volt a legrosszabb. Egy időre nyakmerevítőt is kaptam.
2014. nov. 22. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, kapsz rá megfelelő kezelést, lehet becsípődött ott az ideg.
2014. nov. 23. 08:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Pfff nekem is az ülés a legkegyetlenebb :-(
2014. nov. 24. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Még nem mentél el orvoshoz?
2014. nov. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!