Soha nem gondolkodtatok el azon, hogy mindig az ételeinket tartják bűnösnek a betegségekben és lehet, hogy máshol kéne keresni a bűnösöket?
Mindig van egy aktuális bűnös, mint pl. 15-20 éve a tojás, disznózsir,vaj, mindenki elkezdte ezért használni a margarint, olajat, lecsökkentettük a tojásfogyasztást és a betegségek mégsem csökkentek hanem növekedtek. Na akkor rájöttek,hogy ők mégis jobbak mint a másik csoport. Na de akkor mi is lehet a hibás? Na most a liszt, tej, cukor a főbűnösök. Pedig a cukrot leszámitva mindent ettek előtte is bőven és mégis sokáig éltek. És végül is az átlagéletkor mégis növekedik, ahhoz képest hogy mennyi beteg ember van. De nem lehet hogy egyszerűen a természet szelektálja igy az emberiséget, hiszen egyre többen vagyunk a Földön? Vagy hogy nem is maguk az ételek a bűnösek hanem a bennük levő sok "E-betű"?
Sokat olvasok ilyen dolgokról és annyira sok az ellentmondásos cikk, hogy az ember maga sem tudja már hogy mit higgyen el..
Nem okoskodásnak szánom a kérdést, csupán kicsit filozófikusnak, mert engem ez mindig elgondolkodtat. Kiváncsi vagyok mások véleményére...
Nem a természet szelektál...
Mérgezik a vizeinket is,a levegőt(szúnyogirtás néven) és ott van még a mikró meg a mobiltelefon is.
Semmit nem kell elhinni.
A "kutatók" csak olyan eredményt hirdetnek, amit a szponzoruk elvár tőlük.
A tápszergyárak tudósai szerint a gyerekek nem ihatnak tejet, nem ehetnek természetes ételeket, csak tápszert és bébiételt. Így lesz nekik elég hasznuk. (És a sok ételallergiás gyerek)
Vagy a fehér liszt egészségtelen,a korpás viszont egészséges. Ez a Gabonaipar érdeke, mert megszűntek a nagy sertéstelepek, és a korpát el akarják adni.
Vagy: a csirkemell a legegészségesebb hús. Amióta nem csak egész csirkét árulnak, hanem bontottat is, a mell a nyakukon maradt. Ez a legszárazabb és legértéktelenebb rész a csirkének.
De még lehetne sorolni a példákat.
nagyanyám 96 évesen halt meg, én az õ elvét kõvetem már 4 éve, rendszeresen sportolok és hatványozottan egészségesebb vagyok a korosztályom átlagánál, + mindig mondják, hogy 10 évet lazán letagadhatnék. 30/f
Nagyanyámat nem tudtuk soha rávenni, hogy megkóstoljon bármilyen különös kaját, szigorúan csak azt ette, amit életében megzokatt... mivel gazdálkodók vagyunk, ez 99%-ban saját kaja, neki 100% volt...
az elmélete egyszerû, a szervezeted tudja mi kell neki éppen, ezért azt az ételt kívánod meg mindig, amire szükséged van. Ezért aztán nem árt, minél elérhetõbb kajákat ismerni csak, hogy minél elérhetõbb dolgokból válszthass.
Mindig van egy aktuális bűnös, mint pl.
15-20 éve a tojás, disznózsir,vaj, mindenki
elkezdte ezért használni a margarint, olajat,
lecsökkentettük a tojásfogyasztást és a
betegségek mégsem csökkentek hanem
növekedtek
Ez így nem igaz, a telített zsírok most is ellenségek, mint ahogy 15-20 éve volt... azok pedig akik a zsírt és a vajat egy harmadik telített zsírra cserélték egyszerûen buták...
és nem nem gondolkodom ilyeneken. mert mióta csak természetes élelmiszereket fogyasztok növényi zsírokat és sovány húst 93 óta... azóta a korosztályomnál mindig jobb állapotban vagyok.
Köszi a válaszokat!
Utolsó, erre én is kiváncsi lennék. Én is túl vagyok pár baba elvesztésén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!