Valaki férfi aki tapasztalt nemi betegségekben?
Figyelt kérdés
óvszer nélkül közösültem egy idegen lánnyal és kaptam ajándékba valami nemi betegséget... a makkon piros majd testszínű fekélyszerű pontok alakultak ki ami nem ég sem viszket de valami hártya szerű anyag is képződött rajta.. tegnap lázas voltam izomfájdalmak és torokfájás kíséretében.köszönöm az értelmes válaszokat!2015. jan. 3. 22:58
2/6 anonim válasza:
Gomba, nagy valószínűséggel. Esetleg herpesz. Mindenképp menj el nemibeteg gondozóba, és addig a szex tilos!
Ja, és köszönd meg a hölgynek. Koszos r/banc.
3/6 A kérdező kommentje:
az én hibám... ha egy évig nem fürdenék nem zokniban mosok lábat de most megtanultam hogy nem éri meg ezzel játszani mert a legtöbb lány valóban koszos r}banc tisztelet a kivételnek annak a kevésnek
2015. jan. 3. 23:43
4/6 anonim válasza:
Igen, gumit mindenképp használj... ez a fertőzés (legyen bármi) messze nem a legsúlyosabb dolog, amit elkaphatsz. Nagyon nem éri meg.
5/6 El_ristas válasza:
a neve balanitisz. a allandoan sikalod meleg vizzel elmulik kb 3 nap alatt. de menj el a kenocsert. venykozteles. azzal 1 nap es vege lessz.
6/6 anonim válasza:
Lehez hogy Gomba,canesten krém jó rá,2 hétig kell hasznàlni és semmi sex ez idő alatt!
Ha dokihoz akarsz menni urológushoz menjêl inkább ő nemibetegségekkel és az egész nemiszerv összes bajàval foglalkozik,ráadásul férfi a legtöbb urol9gus,így kevésbbê ciki elővenni és ma màr az urológián van külön vizsgáló is.
Jobb mint a bőrgyógyászatra menni ahol nincsenek ilyen alapvető feltételek meg teremtve.
Jobb lenne ha urológust felkeresnél ha làzas is vagy mert akàr herpesz is lehet.
Urológushoz csak személyit és tb kàrtyàt kell vinned,nem kell beutaló!
Menjmel holnap az urológiára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!