Allergiás vagyok. Egész nap tüsszögök, fújom az orrom, stb. Claritint szedek, de sz*rt sem ér. Jelenleg nincs arra pénzem, hogy összevásároljak 30 féle gyógyszert. Esetleg valami otthoni megoldás, olcsóbb?
velem ugyanez van, már kb 8éves korom óta. eddig még semmi nem használt, pedig én is méregdrága gyógyszerekkel szoktam próbálkozni. lehet kapni 10.000 ft-ért sóipát, az egy kicsit enyhít a dolgokon, nem tüszög tőle az ember, viszont a szem-viszketés,-feldagadás ellen még nem sikerült semmit kitalálnom.
amúgy ha reggel nem fújom ki az orromat, akkor szinte egész nap nem tüsszögök:) próbáld ki
Hát ha nem akarsz sok gyógyszert szedni akkor nem tdusz mit tenni. Nekem is ez volt a bajom már ezektől az allergiás gyógyszeretektől jól elhíztam..:( és semmit sem segítettek sőt az egyik ( már enm emlékszem melyik) fulladási rohamot váltott ki nálam. Később, hogy elolvastam a mellékhatást szerepelt is benne. Szóval allergiára gyógyszer és a mellékhatása allergia.
Felkerestem egy homeopátiás orvost. A fulladásom megszünt, az allergiám is ritka mostmár. Hozzákell tennem, hogy kb 7-10 féle gyógyszert kellett szednem. Most jelenleg egyet azt is csak fejfájásra. Csak ajánlani tudom!
szia!
13 éves vagyok már 4 éve majdnem minden fűre,fára, virágra allergiás vagyok. Nekem a homeopártiás szerek enyhítették a tüneteket ( pl. coryzalia). 1 hete mágneses karkötőt hordok és azóta elmúltak a tüneteim. Naponta kb. 2 liter vizet kell meginni hozzá. Az enyém 7000 forintba került, ( van olcsóbb is) de megérte . Keress rá a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!