Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Par napja fajdogalt a hasam, azt hittem meg fog jonni, de nem. Tegnap egesz nap a gyomrom fajt ( ugy mint mikor pl. Ideges vagyok), de etvagyam az volt mellwtte. Es tegnap volt egy par hohullamom is, amikor elontott a forrosag, izzadtam, hanyingerem lett es elgyenultrm, par percig tartott. Reggel ugy keltem fel, hogy nagyon faztam, de kozbe meg le voltam izzadva. Most kicsit fazok, de nincs mas bajom. Panikbeteg ed depresszios vagyok. Lehet osszefugges? Vagy mas bajom van? Egyedul vagyok itthon is mar bebeszeltem magamba mindent es be vagyok panikolva.

16L

2015. febr. 4. 14:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Es nem mertem lazat, de amugy nem ereztem magam lazasnak.
2015. febr. 4. 14:17
 2/6 Borosta2 ***** válasza:
terhesség? vagy pszichológiai
2015. febr. 4. 14:22
 3/6 Borosta2 ***** válasza:
először csinálj terhességi tesztet na nem az akkor jöhet egy vérvétel(egy vérképpel többet lehetne mondani le akár fertőzésed is vagy valami hormonális.) ilyenkor jó a teljes kivizsgálás.
2015. febr. 4. 14:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes
2015. febr. 4. 14:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Megmertem a lazam. 36,9
2015. febr. 4. 14:34
 6/6 A kérdező kommentje:

De amugy eleg meleg volt a szobamba en meg nyakig betakaroztam. Lehet esetleg, hogy leizzadtam es attol faztam, hogy vizes voltam?

Most kicsit szedulok is meg gyenge vagyok, delutan kettoig aludtam ejfeltol. Lehet a tul sok alvastol ez a rossz kozerzet? Es ezt hogy tudom elmulasztani?

2015. febr. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!