Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hullámokba jövő hasfájás. Mitől?

Hullámokba jövő hasfájás. Mitől?

Figyelt kérdés
Tegnap óta 4x fájdult meg a hasam, tegnap kétszer egyértelműen menstruációs görcsök voltak, azt hittem meg fog jönni, de nem jött meg. Par percig tartott és el is múlt mindkétszer. Éjszaka megint begörcsolt, az rosszabb volt, egy óráig tartott kb. Zuborogtak is a beleim, aztan 2x voltam wcn, normális volt a székletem és utána múlt el és tudtam aludni. Ma semmi nem volt egészen eddig, most épp le akartam vinni a kutyat mikor negint megfajdult, de most nem görcsösen, de még mindig a menstruaciós fájdalomhoz tudnám hasonlítani. Meg zuborog is a hasam ott lent. Egyébként nost is elmúlt már csak egy picikét fáj. Gondolkodok, hogy miket ettem/ittam, de semmi szokatlant. Nagyon félek, hogy vakbél. Kicsit be is beszéltem magamba, azóta jobban fáj a jobb oldalt. Most ettől vagyok megijedve. 17L
2015. febr. 2. 18:21
 1/2 A kérdező kommentje:
Sőt kicsit mintha a gyomromra is átmenne a fájdalom.
2015. febr. 2. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy vírusos gyomor-bél hurut. Ajánlatos széntablettát és bolus adstringenst bevenni és kímélő diétát tartani.
2015. febr. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!