Mire utalhat ez? Mostanában nyomást érzek a szememben. Mintha belülről nyomná valami kifelé, és még szédülök és tompa fejfájásom van.
Figyelt kérdés
Kint a hó nagyon vakít, és még ha a nap is süt szinte nem látok annyira kell hunyorognom. És szinte egész nap tudnék aludni, vagyis inkább pihentetem a szemem, mert jól esik ha be van csukva.2010. febr. 9. 15:33
1/4 anonim válasza:
menj el szemészetre lehet megfogják mérni a szemnyomásod,de tényleg menj el, vedd komolyan mert meg is vakulhatsz:S
én legalábbis így tudom én is voltam már szemnyomás mérésen
2/4 anonim válasza:
Szemüveges vagy? Ha igen, nézesd meg optikusnál, hátha nem elég már a régi. Ha még nem, akkor feltétlenül menj szemészhez, lehet, hogy használnod kéne szemüveget.
3/4 anonim válasza:
Igen az első válaszolónak teljes mértékben igazat adok. Tessék elmenni szemészetre, és még valszínű fényérzékeny a szemed.
4/4 anonim válasza:
Nem fényérzékeny, hanem esetleg zöldhályogod van, amit kezeni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!