10 hetes terhes vagyok, mostanában minden napos fejfájásom van, mit szedhetnék ellene, hogy a babának ne legyen baja?
heloka
szerintem kérdezd meg a védőnőt vagy a dokit,de valamilyen homeopátiás gyógyszert azt lehet bevenni,és én úgy tudom,hogy ha nagyon muszály akkor algopirint,de inkább kérdezd meg
Nekem az elején volt szörnyű fejfájásom, még akkor nem tudtam, hogy terhes vagyok és megittam egy nap 2 algopyrin injekciót. 7 hetesen minden rendben volt a babával, de még mindig nagyon aggódok, nehogy valami baj legyen emiatt! ÓÓÓÓ! Ha tudtam volna, be nem veszem!
Bár azt mondják az erős fájdalom legalább olyan rossz a kicsinek!
szerintem is mindenképp kérdezd meg a dokidat!
És igyál sok folyadékot, nekem az sokszor segített!
Vigyázz magatokra! Én is 10. hetes vagyok:-)
Szia!
A homeós bogyóhoz azt kellene kideríteni mitől is fáj a fejed,mert a homeopátia alapja az,hogy hasonlót a hasonlóval gyógyít.
Amúgy,ha nem muszáj tényleg ne szedj semmilyen bogyót.Hamarosan rendbejön a dolog.Az iszonyatos fejfájás 1-2 hétig tart majd max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!