Hogyan lehet leszokni az orrspray-ről?
Kb. 6-8éve használok rendszeresen orrspray-t. Naponta 5-6-szor, és az éjszakát sem alszom végig, egyszer felébredek arra, hogy nem kapok levegőt, és szükségem van rá. Kezdetben Rhinospray plus-t használtam, de az már nem volt elég, és kb. 4-5 éve használom az Afrin orrsprayt. Ez az orrspray-k "heroinja"...
Ha nem fújok be egyre jobban feszít a fejem, a halántékomnál majd' szét robban... végül befújok és olyankor a könnycsatornáimban is csíp... szóval inkább nem várom meg ezt a feszítést, henem spray-zek...
Van valaki, akinek hasonló problémája van?
Hogy lehetne erről leszokni?
Nagyon féltem a szaglásomat, mert nagyon jó szaglásom van és az illatok számomra létfontosságúak. Néha nátha miatt elmegy a szaglásom... nagyon kétségbeejtő. Nálam a szagoknak központi szerepük van az életben!
Pár éve voltam orvosnál többször is. Azt mondta, hogy leműtene egy darabot az orrsövényemből...
Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. Ez amolyan tüneti dolog: "Néha szűk az orrod? Akkor tágítunk rajta, biztos jobb lesz!"
Az orrom nem szűk, amikor ki van dugulva! Miért kellene akkor levágni belőle?
Szia!
Neked, már orrnyálkahártyád sincs, ennyi fújástól!!!
Ha ki írtod a sok sprayvel, akkor pont olyan tünetet produkálsz magadnak, mintha be lenne dugulva. Ki alakítottad a mókuskereket...
Ki kellene bírnod, hogy nem fújsz, míg vissza normalizálódik a nyálkahártya az orrodban.
Inkább párologtass sós vizet vagy eukaliptusz olajat éjszakánként.
Ha a spraynél maradsz, lessz ennél rosszabb is!!!
Köszi a tanácsot, ki fogom próbálni, de úgy emlékszem pár éve egyszer már tettem egy kísérletet... de akkor nem jött be. Te milyet használsz? Mi a neve?
Nálad megszűntek a problémák teljesen?
sziasztok,én is egy cipőben járok veletek.. én még csak rövid ideje,de félek hogy sokáig fog tartani.
én aludni nem tudok,ha nem fujok be,és egy idő után a fejem nagyon fáj.
Az egyik ismerősömnek műtötték az orrnyergét vagy milyét és a sok orrspraytől teljesen elcsesződött a szaglása..igaz,az orrdugulása elmult. nemtudom..én félek attol hogy megműtik az orrom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!