Pánikbetegség, vagy valami más?
Figyelt kérdés
Az utóbbi 2-3 hónapban nagyon sok rossz dolog történt velem, amiknek a 2/3-át nem bírtam még megemészteni, ekkor vettem észre, hogyha olyan helyzetbe, társaságba csöppentem, nagyon rosszul lettem (akár buszon is, villamoson is, rokonéknál is). A következő tünetek jelentkeztek ebben a sorrendben: kiver a hideg, majd a meleg, és a víz is. Reszketés, remegés, és a szívem majd kiüti a mellkasom. Szédülés, és végül kínzó hányinger, közben úgy érzem, hogy soha nem leszek otthon már, és meg fogok halni. Nálam még az is rádob, hogy emetofób vagyok kb 4 éves korom óta. Forduljak orvoshoz, vagy relaxáljak, vagy mihez kezdjek?2015. jan. 26. 22:06
1/4 anonim válasza:
Egyértelműen orvos. Nem írtad a korodat, de az ahhoz illő orvost válaszd. Gyerekorvos, háziorvos. Nem kell a legrosszabbra gondolnod, de ők tudják a terápiát.
2/4 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, lány
2015. jan. 26. 22:09
3/4 anonim válasza:
Szia lehet eros szorongas foleg akkor a voltak eddig is hasonlo gondjaid. De mindenkepp kerj egy kivizsgalast mert csak akkor lehet eldonteni hogyvvalójában mi is a problema. Az emetofobia kulonbe is jar hanyingerel ez a fobb tunete gondolom ezt te is tudod es tarsulkat melle panik. De azert tenyleg vegeztes el egy kivizsgalast akkor is ha mar jobban vagy.
4/4 anonim válasza:
Pánikroham, igen.
Ugyan mit kéne egy orvosnak vizsgálnia, ha egyszer MEGHATÁROZOTT szituációkban jön elő? Tudom, mert én is voltam pánikbeteg, meg orvosnál is, de minek. Csak akkor még nem tudtam mi újság. Pszichiáter tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!