Boldog vagy?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Kort s nemet írjatok.
Köszi
Igen is, meg nem is.
Annyi a lényeg hogy igaz még fiatal vagyok 22 éves és megvan mindenem, szüleimmel élek, mindannyian dolgozunk, anyagilag nincs problémánk ami már sok gonddal kevesebb, nekem nincs valami jó állásom, igaz nem is szakadok meg de veszélyes helyen dolgozok ami az egészségemre lehet nagyon káros, és nem fizetnek ám valami fényesen, de a semminél több, 2 éve meg előtte is hónapokig kerestem állást és pályakezdőként elég nehezen ment, meg akkor még nem volt ennyi munkalehetőség a környéken mint most. De ebbe a helyzetbe akárhová megyek többet nem keresek és csak a munka több, de amint adódik jó természetesen lépnék. De ennek ellenére elvagyok, elvagyok a hobbimmal, edzek itthon, tehát ilyen téren szerencsére még nincs gondom.
Amiért nem vagyok igazán boldog az azért van mert már szeretnék külön életet, nincs bajom a szüleimmel jól érzem itt magam csak ugye már bennem van a vágy hogy szeretnék önállósodni idővel, családot is szeretnék meg mindent amit egy húszon éves fiatal szeretne.
Barátnőm nincs, és sajnos nem is volt, oka megvolt teszek ellene jól haladok (fogyás) kövérként senki nem vonzódott hozzám, ezért ledobtam pár kilót így is van rajtam felesleg de még teszek érte természetesen és ez legalább jobb kedvre derít hogy végre ez is összejön. De ugye mindig vágyok a szerelemre, de nehéz az ismerkedés mert a korombeliek közül nagyon sokan foglaltak már, eljárni nem járok el sehová mert a baráti köröm már eltávolodott tőlem, mindenki más utakon jár, sokan elköltöztek akik meg itt maradtak azok annyira megváltoztak negatív értelembe sajnos hogy már nem érdemes szóba állni velük, csak érdek barát vagyok nekik, de nekem ilyenek nem kellenek. Így nagyon nincs kivel eljárnom a tömött szórakozóhelyeket sosem szerettem, a nyugis nem túl tömeges helyekre szívesen elmegyek de egyedül unalmas meg kedvem nincs rá. Az ismerkedés terén is annyi nehézséggel küszködök hogy egyszerűen félek leszólítani lányokat pedig mostanában vannak akik jobban megnéznek, régebben senki nem nézet rám szinte, időnként megesik hogy beszélgetek 1-1 korombeli lánnyal pl orvosi rendelőbe váltunk néhány szót vagy ha boltba megyek és ő az eladó és nincs tömeges sor de kb ennyi, teljesen általános dolgokról beszélünk és mindig a másik fél kezdeményez.
Ilyen téren sajnos gáz a helyzet ezért nem vagyok igazán boldog hogy nincs senkim, sajnos mostanában jöttem rá hogy a pénz nem boldogít, csak jó ha van. Sajnos ez van, de nem panaszkodom annyira mert rengeteg kollégám van akiknek így is megvan a maguk baja, főleg anyagi szinten, de vannak olyanok akik ugyanúgy panaszkodnak közbe mindenük megvan mert elég volt egyszer elmennem hozzájuk lakásukra és amint megláttam milyen jól felszerelt modern bútorok lapos Tv-jük van nem is értem mit panaszkodnak főleg hogy saját tulajdonú a lakás. De lényegében bizonyos szinten boldog vagyok, de nem igazán.
22/F
"milyen jól felszerelt modern bútorok lapos Tv-jük van nem is értem mit panaszkodnak főleg hogy saját tulajdonú a lakás" Attól, hogy ez mind adott, lehet, hogy mind hitelre van, s nyakig ülnek az ürülékben. Ezek mind külsőségek. Lehet, hogy csak a felszínt láttad.
Ilyen jellegű gondom - mármint hogy hogy szólítsak meg egy csajt - nekem is volt s talán lesz is. Most kapcsolatban vagyok, de nem leszek, bizonyára nekem is nagy dilemma lesz az ismerkedés. Mint írtad, már fogytál s saját beszámolód alapján jó úton haladsz. Már itt-ott megkukkantanak a lányok. De ez megint csak külsőség, bár kétségtelenül fontos.
Én amit néha csinálok - bár ehhez is kell bátorság, s ezt nem feltétlen azért csinálom, mert abban reménykedek, hogy esetleg lesz belőle valami - az az, hogy bókolok. Konkrétan, ha olyan csajt látok, akinek olyan mosolya van, hogy besza-behu, akkor volt olyan, hogy nem tudtam megállni, s mondtam neki. Ez persze újabb mosolyt eredményezett. Ilyesmit te is meg tehetsz még akkor is, ha nem feltétlen akarod randizni hívni a csajt. Ezt megteheted a boltban a rendelőben vagy bárhol. Persze mást is mondhatsz, ami szerinted szép vagy lenyűgöző az "ellenfélben". Hogy ő ezt, hogy fogadja, az az ő bizonyítványa. De neked nincs veszteni valód. Mindenesetre, ha olyan a csaj, akkor biztos örülni fog egy bóknak. Csak fontos, hogy ezt őszintén gondold s ki is tudd s merd mondani. Ez neked is jó érzés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!