Miért nem vagyok boldog?
Nem is tudom, már régóta szomorú vagyok... Pedig olvastam olyan dolgokat, amik felvidítanak, és meglepődtem, hogy én szoktam enni/ csinálni ezeket a dolgokat például: futni, banánt, étcsokit enni, tejet inni, teát inni... De mégsem vagyok igazán boldog :( Pedig kiváló tanuló vagyok, és vannak barátaim. Talán 2 oka van ennek: Az első, hogy kezdek felnőni, és ez nem tesz boldoggá, mert amikor 10 éves lettem olyan boldog voltam, hogy húha, de rájöttem, hogy nem szeretnék öregedni. A kedvenc évem az volt amikor 2 éves voltam, még 2003-ban. És ezért teszek róla, hogy úgy érezzem magam, mint akkor: Bébiételt eszek, összekuporodok a kanapén és az ágyon, vékonyabb hangon beszélek, és sokszor megölelem anyukámat. De ez nem ugyanolyan mint 2003. A másik ok, pedig, hogy anyukám és apukám mostanában sokat veszekszenek, de ez anya hibája, mert azt hiszi, hogy apa lenézi őt, ezért tessz róla, hogy tudassa: ő van a középpontban.
De valami boldogító módszereket szívesen elfogadnék tőletek :)
Nekem is voltak hasonló fáziasim. Ne felejsd el, hogy abban a korban vagy, amikor tele vagy érzelmekkel, amikkel nem tudsz mit kezdeni...
Azt is olvastam valahol, hogy a D-vitamin nagy mennyiségben (sok sok sok napozás) sikeresen kezeli a depressziót. Ha komlyabban utána akarsz nézni, akkor hajrá, nem akarok hülyeségeket mondani, így tehát csak megemlítem, hogy ezt is olvastam valahol..
A gyermeteg viselkedésről szokj le. Nem lesz jó hatással rád az elkövetkező időkben. Oda menekülsz vissza, holott nem a múltatban kellene keresned a boldogságodat, és az mögé bújni, hogy ismét ÚGY érezd magad, mert az valami pozitív volt. Kezdj el élni a jelenben. És ne foglalkozz azzal, hogy nem akars megöregedni. Az öregedés egy természetes folyamat, ami ellen nem lehet semmit tenni. Addig amíg nem fogod elfogadni ezt a tényt, addig visszabújhatsz gyermeki álruhádba, de a problémát nem fogod kezelni...
Akarj pubertás lenni, szerezz élményeket, és azokból táplálkozz.
És a boldogság nem attól függ, hogy mennyi csokit eszel, vagy futsz-e... Minden a fejedben dől el. :)
...igazán csak azok boldogok, kit szeretnek az asszonyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!