Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem vagyok boldog?

Miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, már régóta szomorú vagyok... Pedig olvastam olyan dolgokat, amik felvidítanak, és meglepődtem, hogy én szoktam enni/ csinálni ezeket a dolgokat például: futni, banánt, étcsokit enni, tejet inni, teát inni... De mégsem vagyok igazán boldog :( Pedig kiváló tanuló vagyok, és vannak barátaim. Talán 2 oka van ennek: Az első, hogy kezdek felnőni, és ez nem tesz boldoggá, mert amikor 10 éves lettem olyan boldog voltam, hogy húha, de rájöttem, hogy nem szeretnék öregedni. A kedvenc évem az volt amikor 2 éves voltam, még 2003-ban. És ezért teszek róla, hogy úgy érezzem magam, mint akkor: Bébiételt eszek, összekuporodok a kanapén és az ágyon, vékonyabb hangon beszélek, és sokszor megölelem anyukámat. De ez nem ugyanolyan mint 2003. A másik ok, pedig, hogy anyukám és apukám mostanában sokat veszekszenek, de ez anya hibája, mert azt hiszi, hogy apa lenézi őt, ezért tessz róla, hogy tudassa: ő van a középpontban.

De valami boldogító módszereket szívesen elfogadnék tőletek :)

2014. ápr. 8. 20:27
 1/4 anonim válasza:
Tudod miért eszik az ember? Hogy eltakarjon valami érzelmet, ami nem boldogság. Az evés-ívás csak arra a pár percre okoz örömöt, ameddig tart, de mint mondtam csak arra van hogy addig is elfelejtsd a gondjaidat...
2014. ápr. 8. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de nem eszek sokat, és meg vagyok elégedve a testemmel, csak... Nem tudom, meg az is rá tesz egy lapáttal, hogy állandóan beteg vagyok, és majdnem másfél éve jött meg először, és az első évben lettem vérszegény, de nem csak úgy, hogy szédülök, hanem alig bírok felállni, valamikor alig tudok levegőt venni tesiórán. A vérnyomásom is alacsony (86 a felső, nem az alsó). Próbálnék vitamint szedni, de az iskolai menzán sosem adnak egészséges ételt, ott minden tocsog a zsírban, hiába lett ez az új törvény a menzákon... Itthon pedig sok salátát, és gyümölcsöt (ha van :D ) eszek. Szóval nem tudom, egyszerűen rossz a közérzetem, hányingerem van és el akarok zárkózni a világ elől egy kicsit, csak pihenni, és semmi mást sem csinálni :( De ezt nem tudom elírni, mert anyukám nem visz el csak úgy orvoshoz, és az orvos nem ír ki (engem) csak úgy 1 hétre. Pihenésre vágyok, és nem többre :(
2014. ápr. 8. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló fáziasim. Ne felejsd el, hogy abban a korban vagy, amikor tele vagy érzelmekkel, amikkel nem tudsz mit kezdeni...

Azt is olvastam valahol, hogy a D-vitamin nagy mennyiségben (sok sok sok napozás) sikeresen kezeli a depressziót. Ha komlyabban utána akarsz nézni, akkor hajrá, nem akarok hülyeségeket mondani, így tehát csak megemlítem, hogy ezt is olvastam valahol..

A gyermeteg viselkedésről szokj le. Nem lesz jó hatással rád az elkövetkező időkben. Oda menekülsz vissza, holott nem a múltatban kellene keresned a boldogságodat, és az mögé bújni, hogy ismét ÚGY érezd magad, mert az valami pozitív volt. Kezdj el élni a jelenben. És ne foglalkozz azzal, hogy nem akars megöregedni. Az öregedés egy természetes folyamat, ami ellen nem lehet semmit tenni. Addig amíg nem fogod elfogadni ezt a tényt, addig visszabújhatsz gyermeki álruhádba, de a problémát nem fogod kezelni...

Akarj pubertás lenni, szerezz élményeket, és azokból táplálkozz.

És a boldogság nem attól függ, hogy mennyi csokit eszel, vagy futsz-e... Minden a fejedben dől el. :)

2014. ápr. 8. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

...igazán csak azok boldogok, kit szeretnek az asszonyok.

[link]

2014. ápr. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!