Az normális ha sose vagyok boldog?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok de még életemben nem voltam boldog. Nagyon keveset pedig lett volna rá okom, hogy az legyek és ez egyre rosszabb. Lehet lesz még jobb is, de valahogy ahogy telnek az évek, egyre csak rosszabb. Egyre csúnyább, kövérebb, és szerencsétlenebb vagyok.2014. febr. 15. 10:26
1/2 anonim válasza:
Gondolom nő vagy. Úgy kezdődik, hogy mostantól csak halat, gyümölcsöt, salátát, gombát eszel, és elkezdesz rendszeresen sportolni. Ezek után elmész fodrászhoz, meg kozmetikushoz, meg minden ilyen hülye helyekre, ahova a nők mászkálnak. Ezek után megtanulod normálisan kisminkelni magadat, meg veszel normális ruhákat. Illetve magadra erőlteted azt, hogy tudatosan figyeled a dolgokat, hogy minek kellene örülnöd, és ha találsz olyant, akkor hagyod, hogy élvezd a dolgot, és olyankor nem vagy hajlandó a rossz dolgokkal foglalkozni. A kaja, meg a sport nem csak a fogyásban segít, hanem ha rendszeresen sportolsz, akkor egy idő után észre veszed, hogy több energiád lesz, és így autentikusabb életet tudsz majd élni, ahol több idő jut a boldogságnak is. A kozmetikus meg a fodrász olyan, mint a férfiaknak az izmok. tökéletesebbnek érzed magad tőle. A szerencsére meg ne várjál, hanem tegyél valamit saját magadért.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyébként ezzel csak az a gond, hogy pluszkiadásokat jelent, bár ha összespórolom megéri a boldogság miatt :D
2014. febr. 15. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!