Minden ok nélkül, egy normális, boldog embernél kialakulhat szorongás, álmatlanság?
Köszi Neked!
Próbálok várni, csak már kezdek kikészülni. Napi 3 órákat alszom. Mondom, eddig ezzel soha nem volt bajom. És az a baj, hogy már az alvástól szorongok. Már délután attól félek, hogy ma sem fogok aludni. És ha nagy nehezen el is nyomna az álom, akkor mikor már majdnem elalszom, akkor felébredek. Tegnap este már be kellett vennem egy enyhe nyugtatót (gyógynövényes nem nagyon segített). Próbálom én elterelni a figyelmem, de nem mindig megy. Meg ha megy is, mondom,akkor is van, hogy felriadok mikor már kezdene elnyomni az álom.
Várok még válaszokat!
minden ok nélkül természetesen nem.
én elgondolkodnék azon, hogy kezdődött az alvászavar, annak mi volt az oka? mit kellett csinálnod másnap?
Szia! Szintén ezek voltak a problémáim, de nekem még egy 11 hónapos kisfiam is van, akivel éjjel-nappal együtt vagyok. Szóval nekem is derült égből villámcsapásként ért a dolog. Én kineziológushoz járok. Eddig 3 alkalmat voltam. Már az elsőnél érzékeltem a változást. A legjobban az zavart, hogy nagyon lefogytam. Undorodtam a kajától és féltem, hogy kihányok mindent. És az agyam ezt az üzenetet vette. Csak a hülyeséget. Aztán szép fokozatosan (ahogy jártam a kineziológushoz) visszatért az étvágyam, az életkedvem, az élethez való rálátásom, és a házasságom is még jobb lett. Minden apránként alakult. Még megyek, de nem bántam meg, pszichiátert is ajánlottak, de nem szerettem volna gyógyszereket szedni. Én a kineziológust javasolnám. Úgyhogy, hajrá!!!
31 éves anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!