Miért van az hogy az iskolákba felfűtenek 22 fokra hogy jól megsüljünk, csomó kabátot cipejük, ez miért jó?
Figyelt kérdés
kinn megfagyunk ,benn meg megsülünk ,miért nem lehet megtalálni a középutat , én is úgy öltözökk hogy kinn fázzak benn pedig megsüljek(mert 22fok van)
ha meg túl sok ruhát veszek fel akkor kint nem fázok de bent pedig nem győzöm cipelni a ruháimat, ez kinek jó?
2010. febr. 5. 21:53
11/16 anonim válasza:
22 fok...:D itt az én szobámban ELVILEG 27 fokot mutat a hőmérő, de én pulcsiban és hosszú gatyában ülök.
22 fokban szarrá fagynék.
12/16 anonim válasza:
Akkor ti otthon sem fűtötök? El sem tudom képzelni, hogy hány fok lehet nálatok, ha 22 fokban megsülsz.
13/16 anonim válasza:
a mi iskolánkba a nyilászárók és a fütörendszer "modernsége" miatt még kabátban is fázunk a teremben...
14/16 anonim válasza:
22 fokban hogy lehet fázni???????? Én a 17-18 fokra is fizetek 50-60 ezret!
15/16 anonim válasza:
Nálunk 27°C-ra fűtik fel a termet. Mi tényleg megsülünk, de nem tudunk ellene mit tenni, mert órán nem lehet kinyitni az ablakot.
16/16 A kérdező kommentje:
14:00 na én pont erről beszélek ,végre valaki megért
az emberek nem hogy felöltöznének ,inkább jó befűttenek aztán a pénz az már nem számít (jah többnyire magyaroszágon vagy ilyen, máshol inkább felöltöznek ,áhhhhh)
2010. febr. 6. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!