Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy az iskolákba...

Miért van az hogy az iskolákba felfűtenek 22 fokra hogy jól megsüljünk, csomó kabátot cipejük, ez miért jó?

Figyelt kérdés

kinn megfagyunk ,benn meg megsülünk ,miért nem lehet megtalálni a középutat , én is úgy öltözökk hogy kinn fázzak benn pedig megsüljek(mert 22fok van)

ha meg túl sok ruhát veszek fel akkor kint nem fázok de bent pedig nem győzöm cipelni a ruháimat, ez kinek jó?

2010. febr. 5. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

22 fok...:D itt az én szobámban ELVILEG 27 fokot mutat a hőmérő, de én pulcsiban és hosszú gatyában ülök.

22 fokban szarrá fagynék.

2010. febr. 5. 23:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor ti otthon sem fűtötök? El sem tudom képzelni, hogy hány fok lehet nálatok, ha 22 fokban megsülsz.
2010. febr. 6. 10:33
 13/16 anonim ***** válasza:
a mi iskolánkba a nyilászárók és a fütörendszer "modernsége" miatt még kabátban is fázunk a teremben...
2010. febr. 6. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:
22 fokban hogy lehet fázni???????? Én a 17-18 fokra is fizetek 50-60 ezret!
2010. febr. 6. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 27°C-ra fűtik fel a termet. Mi tényleg megsülünk, de nem tudunk ellene mit tenni, mert órán nem lehet kinyitni az ablakot.
2010. febr. 6. 15:56
 16/16 A kérdező kommentje:

14:00 na én pont erről beszélek ,végre valaki megért

az emberek nem hogy felöltöznének ,inkább jó befűttenek aztán a pénz az már nem számít (jah többnyire magyaroszágon vagy ilyen, máshol inkább felöltöznek ,áhhhhh)

2010. febr. 6. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!