Miért van az hogy az iskolákba felfűtenek 22 fokra hogy jól megsüljünk, csomó kabátot cipejük, ez miért jó?
kinn megfagyunk ,benn meg megsülünk ,miért nem lehet megtalálni a középutat , én is úgy öltözökk hogy kinn fázzak benn pedig megsüljek(mert 22fok van)
ha meg túl sok ruhát veszek fel akkor kint nem fázok de bent pedig nem győzöm cipelni a ruháimat, ez kinek jó?
Tedd be a szekrénybe, vagy tedd a széked támlájára.
Szellőztetni is lehet, gondolom van ablak. Örülnél neki, hogy fűtenek és nem kell kabátban ülnöd napi órát...
Biztos fázós az igazgató, aztán jól befűtött nektek is :)
Szóljatok neki, hogy ti ezt nem bírjátok, megsültök :)
22 fokban én épp, hogy megmaradok, irigyellek is rendesen :)
De értem, mire gondolsz. Ez sajna senkinek nem jó, sokat nem lehet tenni ellene, senki nem akarja szerintem, hogy cipekedj, csak normál ruházatban elviselhető légkört hőmérsékletet akarnak a terembe. Az az idő számít, amit ülve töltesz, a cipekedés a fűtésbeaállításkor nem szempont, hidd el.
Egyébként meg én ugyanezért gyűlölöm a telet.
22 fok hol meleg neked? O.o
Amúgy erre találták ki a réteges öltözködést. Póló-pulcsi-kabát, egy pólóban meg farmerban nem fogsz meggyulladni.
22-23 fok az előírt "irodai" hőmérséklet, ez nem forró, nem is meleg. Ülőmunkához ennyi a minimum.
Öltözködj rétegesen. Ha meleged van, a suliban levetkőzhetsz akár pólóra is.
Egyetértek,aki azt írta hogy a minimum a 22 fok.
Nekem ez akkor megfelelő,ha mozgok.Ha már ülök,akkor cidrizek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!