Tényleg jó a rövidital lámpaláz ellen?
Persze hogy jó!
Nézd csak meg a Demjént!
Én nem innék a helyedben.Szalagavatókor én is lehúztam 1 felest, aztán alig oldotta a hangulatot, de cserébe elfelejtettem a szövegemet :D Olyan nyugodtan elvoltam magamnak totál kikapcsolt az agyam.Nagyon paráztam előtte és aztán csak jobban égtem mint ha nem csináltam volna ilyeneket.
A megoldás egyszerűen ne gondolj rá.Vedd úgy h hülyéskedsz.Sz@rd le.Legalábbis próbáld mondogatni magadnak, h nem érdekel.Ne vedd vér komolyan a dolgokat mert csak megbénít.
Abból a 2000 emberből 1990 észre se vesz téged, ne aggódj. Mindenki a saját kölykét figyeli majd, ez teljesen természetes.
Amúgy az alkohol minden emberre másként hat, van akit tényleg felold, van aki bealszik tőle, van aki vihog, van aki érzelmes lesz. Szerintem ne tedd tönkre a szalagavatódat azzal, hogy ilyesmivel kísérletezel. :) Mert lehet, hogy piásan bénán fogsz táncolni és jól elrontod az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!