Annyira köhögök, hogy úgy érzem megfulladok. Mit tegyek?
Voltam ma dokinál ügyeleten, ahol kaptam köhögéscsillapító szirupot, de eddig nem használt. Vajon mennyi idő kell neki?
És ha ez nem használ, mit tudnék csinálni? Csak az a baj, hogy nem nagyon van itthon semmi, de ha van valami praktika erre, azt kipróbálnám.
VÖRÖSHAGYMA NYERSEN!!!
Lehet, hogy taknyod nyálad összeszakad, de hatásos...
Akik a patikákat ajánlják, azoknak nem tűnik fel hogy 2-kor 4 kor MINDEN bezárt?
Karácsony van baker!
Mi ez? Agy nélküli robotválasz?
Köszönöm szépen a válaszokat, nekem mindegyik válasz hasznos.
Hagyma van itthon, azt kipróbálom, és a sós vizes gargalizálást is, illetve remélem hatni fog az is, amit a doki írt fel.
Holnap, holnapután nem tudok gyógyszertárba menni, de ha szombatig nem javul, akkor kipróbálom azt a másik kanalasat, ami vény nélkül kapható.
Köszi még egyszer!
Sinecod tabletta a legjobb heves köhögésre. Amikor én annyira köhögök, hogy nem tudok tőle aludni, akkor beveszek egyet, és kis idő múlva alig jön rám, ilyenkor gyorsan elalszom.
Kérdezz körbe közeli ismerősöket, szomszédokat, hogy van-e nekik esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!