Lassan két hete köhögök, de nagyon csúnyán és közben a mellkasom is fáj, szinte megfulladok. Azon kívül nincs semmi más bajom. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Cigizek már 3 éve, de most azzal is leálltam mert nem bírom. Az orvosom meg szabadságon van. Már gondoltam tüdőrákra is, de nyugtassatok meg légyszi, hogy nem lehet az.2009. aug. 27. 00:08
1/3 anonim válasza:
Kizárt a rák!
Nekem is ugyan ez volt 1 hónapja, azt hittem, hogy lyukas a tüdőm vagy rák vagy valami, majd meg fulladtam, még sípolt is. 2,5 éve dohányzok. Akkor abbahagytam 3 hétre, kaptam seretide diskus-t, amit asztmások használnak és ventolint is (amit 1x sem kellett használnom végül). Azt mondták, asztmás vagyok, de szerintem valamire allergiás vagyok, és megfáztam, és még esküvő miatt csomót cigiztem. Vidéken voltam, úgyhogy minden egyszerre, és olyan rosszul voltam, azt hittem, megfulladok. 1 hét alatt rendbe jöttem a seretide-del, és már 2 hete nem használom. Napi 1,5 órát edzek és ismét cigizek (sajna), de abszolút semmi bajom.
Tuti nem rák, én is azt hittem, de 3 év alatt... Á, dehogy. Lehetetlen.
3/3 A kérdező kommentje:
Tüdőgyulladásnál nem úgy van, hogy szúr a hátad meg ilyenek? Igazából nem tudom csak mintha így hallottam volna...
2009. aug. 27. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!