Rosszul vagyok, miért?
Jó szüleid lehetnek, olyanba kényszerítenek, amit nem akarsz... szép...
Azért van ez a bajod, mert nem akarod!
Nincs diplomád, akkor se ess kétségbe, külföldön nem a diploma kell... hanem a tudás!
Fogadjunk valami humán szakon vagy, jog esetleg? Eltaláltam?
20/L
Sejtettem, ne hagyd már magad, hogy a szüleid mondják meg mit csinálj, vagy mit szeress.
Gondolj bele! Milyen szülő az olyan, aki eldobja a gyerekét, mert nem szeretne mondjuk spenótot enni, mert nem szereti?
Legnagyobb hülyeség: a spenóttól erős és egészséges leszel,megnősz tőle nagyra.
Na a spenót, jelen esetben a jogi kart akarja szimbolizálni.
Jog: gazdag leszel és BMW-vel járhatsz, nem lesznek anyagi gondjaid.
De kérdezem én? Mit ér az egész, ha nem szereted és lelkileg beteggé tesz?
Nem a BMW-től leszel boldog...az mondjuk igaz, hogy pénz körül forog ma a világ de a lelki egyensúly, boldogság sokkal fontosabb!
Ezt mondd el a szüleidnek vagy mutasd meg nekik amit írtam.
Ha ezek után nem értenek meg akkor nem érdemelnek téged.
Nekem nincs anyukám (él, virul), hasonló (durvább) dolgok miatt vesztettem el.
Találd meg önmagad, ez a legfontosabb az életben!
Első voltam.
BMW nagyon is kellene, de azt nem joggal, hanem vállalkozással fogom megcsinálni.
Bocs, de nem értek egyet azzal, hogy az a baj, hogy szüleim rám erőltették. Szerintem csak simán hülye vagyok ehhez. Középiskolát se szereti az ember, de elvégezni, sok nemszeretem dolgot kell csinálni. Most ez már nem kötelező, de ha az lenne, akkor rendesen megszívnám. Ez inkább valami hiba, hogy nem tudom megcsinálni, mint hogy rámerőltették.
Igen a középiskolát elvégzed, mert tudod, hogy azzal magadnak teszel jót.
Hát lehet, hogy most azt hiszed, hogy ez nem így van...
amúgy meg teljesen mindegy, hogy a szüleid vagy saját magad erőltetsz magadra valamit, a szervezeted jelez, hogy mégse olyan jó ez neked.
De te tudod! :)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!