Ágca kérdése:
Hízni szeretnék. Ki mit tudna ajánlani?
Figyelt kérdés
Már rengeteg mindent kipróbáltam de az eredmény semmi.Valami enyhébb nyugtató vagy antidepi gyógyszer mit lehet recept nélkül venni?2014. dec. 21. 17:20
1/5 anonim válasza:
Hogy akarsz hízni? Zsíros akarsz lenni vagy az a lényeg hogy ne legyél pálcika?
2/5 A kérdező kommentje:
165/55 vagyok s vékony.
2014. dec. 21. 17:30
3/5 anonim válasza:
Akkor szerintem nem hízós típus vagy. Engem is zavart hogy vékony vagyok és könnyű. Én azt mondom ne akarj hízni. Inkább növessz izmot. Próbálj meg lejárni kondizni. Én suliban tesíóra végén szoktam lemenni játékidőben 3-4 barátommal. Szerintem ez a legjobb megoldás.
4/5 anonim válasza:
először is ne stresszelj rajta, ne mérd magad gyakran, max hetente, ne szedj antidepi gyógyszert receptre sem, nagyon rossz mellékhatásai vannak, hozzászoksz, nehéz leszokni.
sportolj, sétálj, ne foglalkozz azzal, hogy mások esetleg mindig mondják, miért nem hízol, egyél mindent, ami jólesik, itt a karácsony, kitűnő alkalom....
5/5 anonim válasza:
Ja! ne aggódj. Nekem is mondták hogy nagyon sovány vagyok de semmi bajom. Ne stresszelj rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!