Voltatok már valamilyen okból kifolyólag iskolában mezitláb?
Ėn a "dėli egy órás szünetben" (Nėmetország) szoktam levenni a zoknim ės vagyok mezitláb az iskolában. Igy megyek ebėdelni, stb... de WC-re azėrt felveszem a cipõm. ;)
Sokan megkėrdeztėk már, hogy a cipõ hol van, egyáltalán van-e, de ugy különösen nem ėrdekelt.
14/F
És utána a retkes lábadra visszaveszed a tiszta zoknidat meg a cipődet? Anyukád mit szól ehhez?
Meg miért csinálod amúgy, ezzel szeretnél kitűnni a tömegből?
A kérdésedre válaszolva: igen, tornaóra előtt az öltözőben, kb. 3 másodpercig, amíg zoknit cseréltem.
na és akkor mi van? ki lehet mosni a zoknit, legalábbb nem lesz retkes a cipője belseje
én is mindig visszaveszem a zoknim, ha mezítláb mászkáltam, es jé ki lehet mosni a zoknit! egyébként sem lesz annyira retkes a lábad mint te elképzeled, csak ugye ahhoz kéne legalább annyi bátorság, hogy ki merd próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!