Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A hozzáértők tanácsát kérném,...

Hugooo kérdése:

A hozzáértők tanácsát kérném, megépitettem a képen látható VU metert, de valamilyen okból kifolyólag nem akar müködni. Nemtudom hogy a tervezés lehet e rosz?! Amit kétlek! , vagy eleve a rajz (neten találtam).

Figyelt kérdés

Ha esetleg valaki segitene az jólenne! Ha valaki jobban ért hozzá, esetleg megmondhatná hogy jó e a rajz.

Annyi történik hogy az első dióda világit csak.

[link] Jpg

tervezés---> [link] Jpg

2013. okt. 1. 20:59
 1/2 SimkoL ***** válasza:
Nem jók a kép linkek !
2013. okt. 1. 21:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem a rajz nem tetszik. A referenciát teljesen máshogy adja meg, amivel nem is lenne baj, ha működne.

[link]

Nézd meg az első példakapcsolást (tudom, hogy 3915, de ugyanaz, csak logaritmikus)

Még ami gond lehet, ezt a nyákrajzodon látom, hogy nincs összekötve a GND az audió jel földjével. Ezt kösd össze, hátha úgy működik.

2013. okt. 2. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!