Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ma hajnalba elájultam a wc-n,...

Ma hajnalba elájultam a wc-n, miért lehetett?

Figyelt kérdés
Ittam este mályva teát és vettem be 2 algópirint . Iszok folyadékot rendesen.Most tesóm megmérte géppel a vérnyomásom ami 97/53 volt. Anyummal megyek ma orvoshoz,csak kíváncsi vagyok ti mit tesztek alacsony vérnyomás ellen.
2010. febr. 1. 06:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerinted hány kiló az ideális súly ehhez a magassághoz? Megmondom: pontosan 58, sőt 59! Edzés mellett meg pláne nem szabad fogyókúrázni. Ha beteg vagy, akkor meg amúgy se szabad legyengíteni magad, mert minden energia kell a gyógyuláshoz, Az anorexia a tinik betegsége, elmúltál 20, ne essél bele. Nőj fel!

még mindig én

2010. febr. 2. 17:35
 12/12 A kérdező kommentje:
Nincs anorexiám sem más kialakult fóbiám. Rendben,köszönöm a figyelmességedet.Igyekszem betartani a javaslatokat.
2010. febr. 3. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!