Rettentően fázós vagyok, jobban az átlagnál. Milyen aláöltözetet, trükköt tudtok javasolni a harisnyán és sok pulóveren kívül?
Pajzsmirigy rendellenes működés miatt nagyon alacsony a testzsír százalékom, ezért rettentően fázom. A lakásban legalább 23°C-nak kell lennie, hogy polár nadrágban és vastag polár pulóverben ne fázzak, ebben az esetben pont jól elvagyok.
Aki nagyon fázós, mit szokott felvenni? Jobb a merinói gyapjú aláöltözet, mint pl. a 20 000Ft-os HellyHansen szintetikus anyagú?
Az utcára télen nem igazán szeretek kimenni, mert úgy remegek, mintha idegbeteg lennék, de azért orvoshoz és suliba be kell járnom... Várom az ötleteket!
/a gyógyszerbeállítás már folyamatban van, de ez több hónapig eltart, mire beáll és rendesen kifejti hatását.../
Köszi a válaszod! A mozgás segít, szoktam is tornázni, de most konkrétan arra keresek megoldást, ha mennem kell valahová. Általában bkv-val szoktam közlekedni és az átszállásoknál vagy a buszra várva szoktam megfagyni. Az a baj, hogy ha egyszer "lefagyok" onnantól kezdve nagyon nehezen tudok felmelegedni, csak a lakásban sikerül bebugyolálva. A bkv-n ez ugye nem megoldható... Ráadásul elég sűrűn előfordul, hogy nem fűtenek a buszon!
Elmúltam már 18, de nem szeretem az alkoholt... :)
A suliban meleg van, ott azért szünetekben sétálunk, mozgunk eleget, persze ott is pulcsiban nyomom...
A nassolás megvan, sok gyümölcsöt (ált. banánt) meg csokit eszem, nagyon szeretem az édességet, diákcsemegét, stb. De mivel a pajzsmirigyem miatt extra gyors az anyagcserém, így hamar elégeti a szervezetem... Sokszor eszem.
Reméltem, hogy van valami spéci ruha, aláöltözet, ami extrém meleg... Pl nyáron a tengerbe is csak neoprén ruhában tudok bemenni, mert "fáj" a "hideg" víz (25°C)...
A neoprén ruha tényleg jó meleg, de nem mászkálhatok búvárruhában... :) Szóval valami ilyen hatású öltözetet keresek...
Azért köszi a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!