Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Rettentően félek. Mit csináljak?

Rettentően félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Rettentően félek a Calici virustól és nagyon megnehezíti az életemet,nem merek elmenni sehova se nehogy beteg legyek, meg mivan hogyha épp akkor leszek rosszul?? Nagyon sokat mosok kezet és általába nem nyúlok semmihez se. Mit csináljak hogy végre normális életem legyen mint régen?

3éve kaptam el ezt a vírust és ezt váltotta ki belőlem. folyton rettegek

2013. nov. 7. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
pszichológus
2013. nov. 7. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát nem akarlak elkeresríteni,de kényszer betegséged (fóbiád) van..vagyis ez már beteges viselkedés,én sose hallottam ettől a vírustól,ha pl én elkapok vmi elég durvát évente 2-3xor,akkor sem megyek orvoshoz,az emberi immunrendszert,csak legyöngítik ezek a mai drogok,és antibiotikumok.Sztm fölösen aggódsz,főleg ha 3éve nem kaptad el,valszeg a szervezeted,már ismeri és talán ki is veti,magából...itt a probléma szerintem pszihés eredetű,amin csak magad tudsz változtatni,vagy orvosi segítség...inkább pszihiáter.
2013. nov. 7. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
mindenképp pszichológus / pszichiátert javasolnék, mert egyre jobban fogsz félni és a végén már szkafanderbe fogsz járkálni.
2013. nov. 7. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy gyomorrontás hozott ki hasonló fóbiát anno. Romlott volt a hamburgerben a hús és másfél napig csak hánytam még egy pohár víztől is. Akkor annyira megijedtem ettől, hogy hónapokig nem voltam hajlandó húst enni, és étteremben/gyors kajáldában sem étkeztem.Utána rájöttem, hogy nem élhetem így az életem, így muszáj voltam változtatni és leküzdeni ezt a fóbiámat. Neked is le kell! Tudatosítani kell magadban, hogy nem fogod elkapni. Nem szabad ennyire betegesen félni..
2013. nov. 7. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!