Mitől görcsölhet a lábam?
Figyelt kérdés
Éppen ültem az ágyon, és ahogy fel akartam állni, szval kinyújtottam a lábam, begörcsölt a jobb vádlim ( az a vádli ami a térd alatt van az ami úgy lötyög, nem? :D) de annyira, hogy majdnem elsírtam magam. Maszíroztam meg össze vissza nyomkodtam vagy 5 percig mire elmúlt, de ha fel akarnék állni újra begörcsöl.
Két hónapja kezdtem el thai boxra járni, előtte semmit nem sportoltam.
De már évek óta van, hogy a lábujjam görcsöl be, az is elég kellemetlen.
Olyan is volt, hogy többször arra keltem éjjel, hogy ugyanez a vádligörcs volt. Gondolhatjátok milyen arra riadni hogy majd besz*rsz...
Légyszi ne csak a magnéziumot írjátok, a görcsös kérdések 99%-ára az a válasz ;)
Előre is köszi
14 éves vagyok
2014. nov. 4. 19:45
1/3 anonim válasza:
Nem magnézium... kalcium hiány lehet
2/3 anonim válasza:
Növésben vagy, nyúlnak az izmaid... Magnézium, kálcium, forró vizes ülőfürdő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!