Mire figyeljen? Mi számít túlzott aluszékonyságnak?
Figyelt kérdés
Kisfiam másfél éves.ma reggel esett egyet,vérzett a szemöldöke.van tolunk kb 10percre a lakótelepen belül orvosi rendelő.nem oda tartozunk de ahogy lattam h vérzik rögtön vettem meitaiba (hordozott gyermek.)s indultunk.bölcsibe jár de elaludt reggel meg tegnap fáradt volt igy maradt.épp cipőmet vettem fel mert boltba készültünk menni.felvettem,ott a doki adott egy puszit a kobakjara s mondta hogy azonnal heim Pálba Menjünk be.bolt kimaradt,ott voltunk fél egyig.csináltak röntgent,minden rendben de a héten fogyelje. Meg ne menjen bölcsibe.kb 2tol alszik most,de nem tudom h a kimerültség miatt vagy sem.11/12 körül szokott aludni s ez ügye most elmaradt.mire Figyeljünk?amikor a rendelőben letettem s vártunk a röntgent ott kicsit imbolygott a járása.stabilabb szokott lenni.második gyermekem de aggódom.2014. nov. 4. 16:22
1/1 A kérdező kommentje:
Szóval 10percre van egy orvosi rendelő es oda mentünk rögtön.ott mondták hogy heimpal rögtön.
2014. nov. 4. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!