Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire érdekel, hogy egy lány oda figyeljen magára?
Mármint arra, hogy a körme mindig le legyen vágva, hogy szép ruhákba járjon, a haja ne legyen szénaboglya stb.
Tetszik nektek az, ha egy lány próbál csinosan öltözködni? (Ez a visszafogottan csinost jelenti, nem a vakolatot az arcán).
Nem. Vagyis, nem tudom...
Lehet, hogy a fiúknak jobban tetszik a rikító tornacipős, sport nadrágos lányok.
Vagy a stílusosan öltözködök? Hát, szóval ezért a kérdés. Nem tudom, hogy mi tetszik nektek.
A szép ruha nem elvárás, de az igen, hogy ne hanyagolja el magát.
23/F
Azt még megértem, hogy házon kívül elvárt a rendezett megjelenés és én alapból ápolt vagyok, rendszeresen tisztálkodom, stb. DE! Azért remélem, azt senki nem képzeli, hogy hétvégente, amikor ki se dugom az orrom a szobámból, vagy beteg vagyok, itthon is kifutóruhában lejtek. Előfordulhat, hogy nem fésülködöm meg, nem mosom ki a csipát a szememből és fogat mosni is csak délben jut eszembe. De ha valaki igazán szeret, az két számmal nagyobb pólóban, mackónadrágban is szeret.
Ez a véleményem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!