Hogyan lehetnék vidám, energikus nő?
En eleg "elvont", filozofikus jellemü vagyok, es talalkoztam egy olyan mondattal, h az erzelmek akaratlagosan nem szabalyozhatok. Az, h vmi hogyan hat ram, az jön magatol, igy hogyan is eröltethetnem magamra, h vidam legyek? :) (Azt hiszem, Popper Petertöl a YouTube-n.)
A hozzaallasunkkal nemileg befolyasolhato, mondjuk, olvass sok viccet, vedd könnyedebben a dolgokat, akkor talan lesznek vidamabb perceid. De a feladatok pesrze nem tünnek el.
Energikus - mas dolog. Miböl lehet energiat nyerni? Sztem Sportbol es befele fordulo mentalis dolgokbol, mint meditacio, joga, imadkozas, aztan a termeszet csendje, szepsege... ezekben a rendszeresseg, ami energikussa tehet. Ha ezek rendszeresen, akkor energikusabb leszel. Es a kielegitö, mennyisegileg is elegendö, rendszeres alvas. Egeszseges taplalkozas (vitamindus, sztem inkabb növenyi eredetü), minimalis edesseg, sok viz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!