Ez normális az antidepresszáns szedése után nem sokkal?
Figyelt kérdés
Még pár napja szedem, de szinte mindig jobb kedvem van(legalábbis így érzem, jobban élvezek majdnem mindent). Belgyógyász küldött át mert mindenhol átvizsgáltattam magam, és nem hittem neki, hogy nincs daganatom(2éve volt , és fél év huzavona után derült ki, hogy mi van velem, szóval nem csoda, hogy nem hittem az orvosnak), majdnem egy hónapot úgy töltöttem el, hogy szinte mindig a szobámban feküdtem, semmi étvágyam nem volt, fájt a gyomrom, de most (remélem) helyre fog majd jönni minden.2014. szept. 29. 18:58
1/5 A kérdező kommentje:
estére 0,5-ös xanaxot írtak nekem, mert nem tudtam aludni sose rendesen. felkelni sokkal jobb azóta és aludni is (Egyelőre)
2014. szept. 29. 19:00
2/5 A kérdező kommentje:
elvileg úgy tudom, hogy rosszabbodik az állapot az elején.
2014. szept. 29. 19:01
4/5 A kérdező kommentje:
omg XD coaxil. ha ennyire aprólékosak akarunk lenni
2014. szept. 29. 20:13
5/5 A kérdező kommentje:
3x1
2014. szept. 29. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!