Lehet egy pár kérdésem?
Sziasztok. Az elmult egy évben elég sok alkoholt iszom és le szeretnék állni róla. Elég rossz a közérzetem a hétköznapokba és furán érzem magam az emberek közt. Csökkentettem az adogat közel 1 hónapja így most egy héten 2 szer iszok. Hogyam hagyjam abba végleg? Mennyi idö míg teljesen ki kerül a szervezetböl a méreg? A jövöben kondizni szeretnék, szóval a motiváció már meg van.
19F
Az én tanácsom nem más, mit hogy azonnal abbahagyni, mert az fokozatosan nem megy. Ez a te erős akaratodtól függ. Az ilyen elhatározások többnyire a Szilveszteri fogadamak közé tartoznak. Ha pedig közben csak egyszer is megkóstolod, menthetetlenül visszaestél.
Volt, aki 6 évig bírta, de a kocsmai haverok annyit-annyit cikizték, hogy megivott egy sört és már nem tudott visszakapaszkodni. A többi meg 1-2 év alatt elhullott. És ő is két éven belül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!