Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 47 kg-osan vettem be egy...

47 kg-osan vettem be egy metapyrint, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Csak a gyogyszer bevetele utan mondtak, hogy 50 kg alatt nem szabad bevenni. Nagyon félek. 12/l

#gyógyszer #Metapyrin
2014. szept. 3. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Minek kell neked ilyen erős fájdalom és lázcsillapító? egyébként semmi bajod nem lesz tőle, legfeljebb kihányod.
2014. szept. 3. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz tőle semmi bajod, ne aggódj.
2014. szept. 3. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lesz tőle bajod amiatt a 3 kiló miatt, de ne vegyél be gyógyszert többé ilyen spontán módon. Én 27 vagyok, de én is legalább említés szinten megbeszélem valakivel, ha beveszek valamit, hogy ha nagyon nagy hülyeséget csinálnék, akkor legyen visszajelzés.

Nyilván aspirint, vitamint, hasonlót beszedhetsz bármikor, amíg nem egy marékkal veszel be, addig biztosan nem lehet tőle bajod, de tipikusan fájdalomcsillapítókat, antibiotikumokat csak nagy körültekintéssel lehet beszedni. Még a lázcsillapítók közül is több problémás lehet, a paracetamol-tartalmúak pl. járnak hormonális hatással.

2014. szept. 26. 20:31
 4/4 anonim válasza:
Üdv!fogfájásra is alkalmas ez a gyógyszer,köszönöm a segítséget
aug. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!