Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ma nem vettem be a gyógyszerem...

Hektorr7 kérdése:

Ma nem vettem be a gyógyszeremet. Mit tegyek? Egész 7végén nem tudom megvenni. Rosszul vagyok?

Figyelt kérdés

Frontint szedek naponta 3x0,5 milligramot. Ma nem vettem be egy szemet se. Ki vagyok borulva, ideges vagyok éjjel szerintem aludni se fogok tudni. Plussz még remeg a kezem, szorongok és még a fjem is elkezdett fájni. Mit tegyek? Hogyan mivel vészeljem át a hétvégét??

Értelmes válaszokat kérek!!

2014. júl. 25. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmivel, ez sajnos ezzel jár, oda kell rá figyelni. Nem viccből van "leszoktatós" időszaka a depibogyóknak.

Ügyeletes patika nincs felétek? Ha városban vagy, akkor tuti kell lennie. (már ha a recepted megvan)

2014. júl. 25. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs receptem hétfőn megyek íratni. Pont ez az hogy 7végén nincs rendelés az orvosnál patikában meg ugye vény nélkül nem adhatják ki ezt a sz*rt
2014. júl. 25. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Orvosi ügyelet?
2014. júl. 25. 23:07
 4/5 anonim ***** válasza:
NA hogy sikerült átvészelni?
2014. júl. 28. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Jelentem élek! :) Elmentem az éppen nyitva tartó ügyeletes patikába szombaton és ott elmondtam a panaszaimat. Azt mondták hogy nagyon sajnálják de nem tudnak kiadni gyógyszert recept hiányába. Erre mondtam hogy természetesen ezt tudom és értem. Megkérdeztem az alternatívákat. És ott javasolta a nagyon kedves gyógyszertáros asszony hogy vannak készítmények Hova tabletta meg valeriana és említette hogy most jött egy új termék magne B6 álom a neve és nappali nyugtató hatása is van. Na megvettem ezt 30 darabos volt kb 1000 forintért. A hétvége két napján ebből vettem be 2-3 óránként és lehet hogy placébo volt de kifejezetten használt! :)

Tegnap délután pedig írattam a doktornővel receptet így rendeződött a gondom. Tervezem pszichoterapeutához elmenni mert már látom hogy a gyógyszerek addig hatnak amíg a hatásuk tart. Nem gyógyítanak meg arra csak a pszichoterápia képes.

2014. júl. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!