Mi bajom lehet és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
5. napja kiutaztam külföldre és azóta fáj a fejem, de nagyon. Ha fel állok, leülök, lefekszem minden hihetetlenül elkezd lüktetni. Ha egy darabig pl csak fekszem akkor érzem hhogy fáj de nem olyan erősen. Ez van minden egyes nap. Éjszakánkét pedig egyszer a hideg ráz máskor pedig égek. Mi lehet ez??? Előre is köszi :)2014. szept. 1. 08:21
1/1 anonim válasza:
Ez elég sok mindenre utalhat, sima vírus vagy bakteriális fertőzés is lehet, de az is elképzelhető, hogy valamilyen parazita bújt beléd, és ezt vedd szó szerint. Szerintem menj el egy dokihoz, az internetes diagnosztizálás 90%-a téves. Személyesen lehet csak pontosat mondani. Nem értem miért félnek az emberek a háziorvosoktól, azok is sima emberek, és még valódi segítséget is tudnak adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!