Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Allando almossagerzet es...

Allando almossagerzet es aluszekonysag mitol lehet?

Figyelt kérdés

Allandoan almos vagyok, barhol, barmikor kepes lennek elaludni. Koffeint havi 1-2 alkalommal fogyasztok kola formajaban. 8-10 ora alvas utan is mosogatorongy vagyok, mitol lehet? 20 eves vagyok.

Bocsi az ekezetek hianyaert, telefonrol irtam.

2014. aug. 27. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Több betegség is okozhat álmosságot, de elsősorban a vérszegénységet kellene kizárni. Mindenképp nézess vérképet!
2014. aug. 27. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Teló, vagy nem teló, azért a korod és a nemed kiírhattad.

Hát a vérszegénység az első, de am ásodik a táplálkozás. Egy mondattal a szervezet túlsavasodása. Egy időre ajánlott kiiktatni a húst, a cukrot és a fehér lisztet. Ezeksok energiát vesznek el a szervezettől. További dolgok a lelki problémák is, azonban ezeket egy pszichológussal érdemes konzultálni.

2014. aug. 27. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:
A taplalkozassal nincs gond, a fent felsorol dolgok nem szerepelnek az etrendemben. Depresszios sem vagyok, ezeet nem ertem.
2014. aug. 27. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézess vérképet!
2014. aug. 27. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
vashiánytól is lehet,illetve nem alszol elég mélyen,nincs meg a rem-fázis az alvásodban ami gaarntálná az igazi pihenést. Valeriana macskagyökér segíthet ha szorongsz vagy stresszelsz,amiatt is nehezebb a kipihent alvás
2014. aug. 28. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!