Sok ásítás, álmosságérzet, gyengeség. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár napja rengeteget ásítozok,többször álmosságérzet tör rám és ilyenkor gyengének érzem magam -mintha el akarnék ájulni- annak ellenére, hogy kialudtam magam, és gyakorlatilag kipihent is vagyok.31/L2012. febr. 22. 09:26
1/6 anonim válasza:
lappang benned valami nyavalya, vitaminhiány, általános fáradtság az időjárás váltakozás miatt,terhesség?
2/6 anonim válasza:
Jön a tavasz :D De utalhat vérszegénységre is - ha megnézed tükörben az alsó szemhélyad belső felét és fehérnek vagy nagyon halvány rózsaszínnek látod, az egyértelmű jele a vérszegénységnek. Nőknél (egyértelműen) elég gyakori jelenség. Kérdezd meg a háziorvosodat, általában vaspótlókat szoktak ajánlani.
3/6 anonim válasza:
Az ember akkor ásítozik, ha az agynak több oxigénre van szüksége. Igen, ebből kifolyólag akár lehet vérszegénység.
4/6 anonim válasza:
o.O Hogy tudtok ennyi gyökérséget írni?? Az ásítás egy ősi reakció, ösztönös cselekvés, amely egyes állatoknál az udvarlásnál vagy a békülésnél, míg az embernél az álmosságtól vagy az unalomtól jelentkezik. Egyes tévhiedelmek szerint azért ásítunk, mert oxigénhiányunk van.[1] Erre jó ellenpélda, hogy a baba is ásít az anyaméhben, holott nem is szájon át lélegzik. Az ásításhoz ún. neurotranszmitterre van szükség.
5/6 csigarena válasza:
utolsó:kár hogy nem válaszoltál a kérdésre.
Vérszegénység esetleg magnéziumhiány
6/6 anonim válasza:
utolsó: de legalább felvilágosította azokat, akik nem tudták.
Egyébként én is ilyen vagyok, időjárás lehet az oka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!