Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 15 éves vagyok 186cm van...

15 éves vagyok 186cm van esély rá hogy elérem a 2m vagy nincs?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen-igen magas vagy így is, és nagyon korán elérted azt a magasságot. Valószínűleg nemigen fogsz nőni, max. 1-2 cm-t. (Ne akarj két méter lenni, mert az nem jó. Lehet, hogy isteni érzés 40 éven át átnézni az emberek feje fölött, de a nagy magasság nem től hosszú életkort és korai halált is jelent. Általában a keringés nem bírja sokáig.)

Ha a génjeid erre predesztinálnak, akkor úgyis két méteres leszel, ezen nincs mit változtatni. Viszont 44-45-ös cipőd lesz, és ez már nem csak Magyarországon gáz. Én 180 cm vagyok, és azóta kapok normális cipőket a lábamra, amióta a derék németeknél élek.

2014. aug. 27. 10:22
 2/6 A kérdező kommentje:

Apám 196 cm magas arra ban esélyem legalább 190cm leszek?

Igen korán elértem ezt a magasságot.

Úgy tudom átlagosan 18-20 évig nőnek a fiúk akkor még én is nőhetek nem? 4-5 cm is örülnék.

Te amugy milyen magas vagy?

Jah amúgy 45 ös lábam van.

2014. aug. 27. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
4-5 cm még talán meglesz, de ne éld bele annyira magad, mert semmi se biztos
2014. aug. 27. 10:34
 4/6 anonim válasza:

~26 éves koráig nö az ember, bár 20 felett már csak 2-3 centit. Van esélyed, de ha tippelnem kellene olyan 192-nél megállsz. Ez azért sok mindentöl függ, nem csak genetika, táplálkozás, sport, életmód is belejátszik.

Az atlétika, futás, úszás jót tesz (azok a sportok amik átmozgatnak, de nem terhelnek túl), a súlyemelés, body bulding pl kicsit lassítja a növekedést, mert a vázrendszer erös terhelés alatt van.

2014. aug. 30. 10:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Ha elkezdenék edzőterembe járni az is lassítaná a növekedést?
2014. aug. 30. 12:21
 6/6 anonim válasza:

Szia, itt találsz ötleteket:

[link]

2014. szept. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!