15 éves vagyok 186cm van esély rá hogy elérem a 2m vagy nincs?
Igen-igen magas vagy így is, és nagyon korán elérted azt a magasságot. Valószínűleg nemigen fogsz nőni, max. 1-2 cm-t. (Ne akarj két méter lenni, mert az nem jó. Lehet, hogy isteni érzés 40 éven át átnézni az emberek feje fölött, de a nagy magasság nem től hosszú életkort és korai halált is jelent. Általában a keringés nem bírja sokáig.)
Ha a génjeid erre predesztinálnak, akkor úgyis két méteres leszel, ezen nincs mit változtatni. Viszont 44-45-ös cipőd lesz, és ez már nem csak Magyarországon gáz. Én 180 cm vagyok, és azóta kapok normális cipőket a lábamra, amióta a derék németeknél élek.
Apám 196 cm magas arra ban esélyem legalább 190cm leszek?
Igen korán elértem ezt a magasságot.
Úgy tudom átlagosan 18-20 évig nőnek a fiúk akkor még én is nőhetek nem? 4-5 cm is örülnék.
Te amugy milyen magas vagy?
Jah amúgy 45 ös lábam van.
~26 éves koráig nö az ember, bár 20 felett már csak 2-3 centit. Van esélyed, de ha tippelnem kellene olyan 192-nél megállsz. Ez azért sok mindentöl függ, nem csak genetika, táplálkozás, sport, életmód is belejátszik.
Az atlétika, futás, úszás jót tesz (azok a sportok amik átmozgatnak, de nem terhelnek túl), a súlyemelés, body bulding pl kicsit lassítja a növekedést, mert a vázrendszer erös terhelés alatt van.
Szia, itt találsz ötleteket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!