Van rá esély, hogy jobban legyek holnapra? Mivel lehet elmulasztani?
Figyelt kérdés
Ma délután elég rosszul éreztem magam, ledőltem aludni, de még rosszabb lett. Fejfájás, szédülés rossz gyomor, hányinger, aztán végül hányás.Ez után jobban vagyok, de még nem az igazi. Ez vírus vagy csak egy gyomorrontás lehet? Holnap szeretnék szilveszterezni. Van valami ami elmulasztja ezeket?2013. dec. 30. 17:38
1/3 anonim válasza:
Bolus Adstringens esetleg Svéd csepp.
2/3 anonim válasza:
Mostanában pont van ilyen vírus... De, ha szerencséd van csak egyszerű gyokorrontás. :) A lényeg, hogy ma már ne egyél "nehéz" ételeket! Csak kekszet, meg hasonló dolgokat, meg persze a folyadék bevitelre is figyelni kell... igyál sok teát! Kortyonként 5-10 percenként, ha szomjas vagy.
Jobbulás! :)
(Majd írd itt meg a kérdés alá, hogy mi lett belőle)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Már jobban vagyok szerencsére, bár nem az igazi, de alkalmas leszek a szilveszterezésre :)
Volt már ilyesmi, akkor is 1-2 napig tartott max.
Nem hittem benne, hogy jobb lesz, tegnap még egy pohár víz sem maradt meg bennem, később már tudtam inni, kipihentem magam, és mára jobb lett :)
2013. dec. 31. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!