Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mennyi az esély...

Szerintetek mennyi az esély arra, hogy ez leukémia? Részletek lent!

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok. Már több mint 1 éve van mind a két fülem mögött megdagadva 1-1 nyirokcsomó(méretük talán nem változott), a nyakamon is akad 1-2. Néha fájnak. 2 éve lett gyökérkezelve egy fogam amiből rá nemsokkal sikeresen kiesett a tömés(azóta az gyulladt,vérzik elég sűrűn) Kiskorom óta elég hipochonder vagyok és egyből mindig a legrosszabrra gondolok. Most jöttem haza külföldről és szánom rá magam,hogy elmenjek orvoshoz. Nagyon félek..szerintetek mire számíthatok? Több mint 1 év alatt már más tünetek is lettek volna? Sportolok rendszeresen,fáradékony nem vagyok és étvágyam is van rendesen,de a stressz megkeseríti az életem.

2013. nov. 4. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

1 év alatt már sok tüneted lenne kezeletlen esetben/ bevérzések a bőrön, ízületekben, fiúknál a herék beszűrődése is jelentkezik, vérszegénység, fáradékonyság, visszatérő hurutos betegségek, csont fájdalom, láz, orrvérzés lép, máj megnagyobbodás/.

Fogászhoz menj el először :), aztán esetleg a háziorvosodhoz egy laborbeutalóért, hogy megnyugodjál.

2013. nov. 4. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:
bevérzések a bőrőn ez mit takar? vérszegénység tüneteit nem ismerem..lázam tudtom szerint nincs..a többiről nem tudok nyilatkozni. A választ köszönöm szépen!
2013. nov. 4. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok apró pici piros pöttyöt illetve főként az izületek körül olyan lila foltokat mintha beütötted volna, de mindegyikből sok van.

Persze, ha néha megütöd magad és a helye belilul az normális, pár nap alatt ez elmúlik.

leukémiánál nem kell ütés jönnek maguktól és alig akarnak múlni, valamint sok van belőlük.

Vérszegénység: állandó fáradékonyság,nem bírod a sportot, megnő az alvásigény, szédülés, gyengeségérzés.

2013. nov. 4. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből a tünetekből mégis, hogy raktad össze, hogy leukémiád van? Nekem volt olyan rokonom akinek ez volt és sokkal de sokkal súlyosabb tünetei voltak.
2013. nov. 4. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha már egy éve félsz, akkor félj még egy darabig.

Most viccen kívül, hogy lehet valaki ennyire felelőtlen a saját egészségi állapotát illetően. Amúgy meg a szöveged is zavaros. A hipochonderek pontosan minden apró bajukkal orvoshoz rohannak. Ha igazán meg lennél ijedve már rég az orvoshoz fordultál volna.

Szánalmas.

2013. nov. 5. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!